Jeg har akkurat fått århundrets største åpenbaring og overraskelse! Det finnes noen utrolige mennesker der ute!

På mandag var jeg på date med en veldig hyggelig fyr, og jeg hadde en veldig koselig kveld. Han er en supertrivelig person. Han overøser meg med komplimenter, og ikke bare sånn “du har fine pupper”, men sånne godt gjennomtenkte komplimenter som man skjønner at han mener. Komplimenter på personlighet, komplimenter på livsstil, og de viser virkelig at han er oppmerksom og genuin.. Jeg har aldri fått så hyggelige og troverdige komplimenter før i mitt liv!

Men.. Det er jo selvsagt et men.. Hva er det med oss jenter og good guys?! Det er bare ingen sommerfugler der, uansett hvor hardt jeg måtte prøve. Denne mannen krysser av punkter som jeg aldri har opplevd at noen menn har nærmet seg, men så mangler det også noen litt viktige punkter. Jeg var usikker, så jeg ble med på date, men jeg fikk bekreftet at det ikke er noen fremtid for oss to. Til tross for at vi allerede hadde date to planlagt før vi dro på date en, vi skulle nemlig på galla neste uke også (note to self: avtal en date av gangen..).

Etter å ha gruet meg til å fortelle denne mannen hva jeg føler (eller ikke føler) i fire dager, kom jeg fram til at det bare måtte gjøres. Heller før enn senere. Så jeg tok mot til meg og sendte en melding og forklarte at jeg hadde hatt den hyggligste daten min på to år (siden jeg ble singel), men at kjemien ikke var helt på plass. Jeg visste han ville bli skuffet, han hadde gjort det veldig klart at han var veldig interessert, og man vet jo aldri hvordan folk vil reagere på sånt.

Men nå kom det herligste svaret i verden, som viser hvor fantastisk dette mennesket er:

“Hei, tusen takk for at du er ei så fantastisk bra jente at du sier ifra. Du var også den koseligste daten jeg har hatt på to år :) liker deg veldig godt og hadde gledet meg til å dresse meg opp med deg på galla med kjendiser og bra musikk neste helg, men jeg har latt vær å ta kontakt de siste dagene fordi jeg forstod du var usikker. Du blir vanskelig å overgå for alle de andre fiskene i havet. Lurte litt på om jeg kunne ha funnet Nemo ;) tolket meldinga di som hadebra, så da vil jeg bare si tusen takk for at du har fått meg til å smile utrolig mye den siste uka :) et siste kyss fra meg”

Det finnes fortsatt fantastiske mennesker der ute, og du vet aldri hvor og når du kan bumpe inn i dem :D

God helg!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende