Min erfaring med å sjekke opp jenter er nok i aller høyeste grad teoretisk, men i og med at jeg er en selv, så har jeg i det minste litt innsyn i hvordan vi tenker. Og jeg tror at en av de beste måtene du kan få en jente i seng på er å sørge for at hun vet hva hun får. Så lenge dette er positivt vel å merke :P

Når en jente vurderer om hun skal ha sex med deg, så blir alt du gjør overført til noe seksuelt. Flink til å danse? Da kan du nok bevege deg bra i senga også. Tar du kontroll i sosiale situasjoner? Da er du nok selvsikker og kanskje litt dominant hvis vi hopper i høyet med deg. Litt usikker og nølende? Turn-off!

Litt enkelt sagt, hvis vi ikke er ute etter et forhold, men åpne for å ha sex, så vil vi ha en som kan levere. Ingen vits i å kaste bort tiden med en som virker som om han ikke vet hva han gjør.

Dette er stort sett ikke en vurdering som skjer på et bevisst nivå fra jentenes side. Denne teknikken fungerer selvsagt ikke alltid heller, det er nok av selvsikre mannfolk der ute som er clueless mellom laknene.

CR har et veldig positivt syn på seg selv, og man skal ikke se bort fra at det var en viktig faktor for meg. Jeg følte meg rimelig sikker på at det å oppleve denne fyren i senga ikke ville være noe jeg ville angre på, og det hjelper selvsagt når han dytter deg opp mot en vegg og hvisker nøyaktig hva han har tenkt til å gjøre med deg inn i øret ditt. Se på det som en slags reklame. Du kjøper ikke et produkt før du vet at det leverer det du vil ha, og jo mer du vet om hva du får, jo lettere er det å bestemme seg for om dette er noe for deg.

Desverre er det ikke noen markedsføringslov når det gjelder sex, ei heller noen angrerett. Gjort er gjort, og pult er pult. Det virkelige svaret på hvordan han oppfører seg i senga får du ikke før du faktisk har prøvd, og mange kan drive med feilaktig markedsføring uten at du kan søke om noen slags erstatning for knuste forventninger av den grunn. Som jeg har erfart, så kan det overraskende lett vise seg at herremannen er veldig flink til å reklamere, men elendig til å levere*.

Allikevel så virker det som om denne vurderingsmetoden stort sett stemmer. En mann som er sikker på seg selv og har en liten dose selvironi kan lett vise seg å være et kupp i sengehalmen. Det er få ting som pirrer en jentes interesse mer enn å ha en diger gulrot (rent figurativt selvsagt ;) ) dinglende rett innenfor rekkevidde!

*Disclaimer: Jeg er egentlig av den oppfatning at hvis man har bare elendig sex, så er man sannsynligvis elendig i senga selv, og da får man heller gå inn i seg selv og rette opp fremfor å skylde på partneren. Men, enkelte ganger er det faktisk ikke meg, det er deg :P

Tips oss hvis dette innlegget er upassende