Hvis du ikke er helt sikker på hva du skal gi til dine kjære i år, så har jeg min lille liste med tips for hvordan man kan gi fine gaver med mening. Passende synes jeg, etter alt pratet om blogg med mening i det siste ;)

For å komme til butikkene hvor disse tingene kan kjøpes, klikk på bildene :)

Gode gjerninger er en rik og god krem fra Lush, som er laget av fairtrade ingredienser og selvfølgelig uten ingredienser som er testet på dyr. Den lukter godt av mandelolje, og alle pengene du betaler for herligheten går direkte til Dyrevernalliansen, minus det som betales i moms. I det hele tatt en fin gave og en god tanke, så her er det mulighet for å imponere på flere nivåer :)

Gode gjerninger

Denne deilige hettegenseren fra nettbutikken til Dyrebeskyttelsen finnes i både dame- og unisexmodell, og den er sikkert en vinner til den rebellske tenåringen i familien, eventuelt til sofagriser som meg selv som elsker å slappe av i noe komfortabelt :)

dyrebeskyttelsen hoodie

Selvsagt kan vi ikke glemme babyen heller, og denne søte bodyen er også fra Dyrebeskyttelsen. På fronten står det “Fremtidig dyrevenn”, og den finnes i både rosa og blått.

dyrebeskyttelsen body

Plumpy Nut må være en av verdens beste oppfinnelser. Det er rett og slett tykt peanøttsmøraktig guff som smaker godt for småttinger og er tilsatt enorme mengder livsviktig næring i praktiske små pakker. Disse kan virkelig redde små liv, og ved å kjøpe 42 slike små høyenergimatpakker kan du redde et lite barn fra underernæring. Genialt nok er maten ferdig til å spises rett fra pakken, så det trengs ingen tilberedning, og det er ingen fare for at skittent vann skal ødelegge for helsegevinstene slik som med mange pulverblandinger. Dermed kan mor og barn ta med seg pakkene hjem uten å trenge videre hjelp. Smart , ikkesant? :) Kjøper du disse blir de sendt direkte dit de trengs mest, og du får et fint gavekort som du kan gi bort og varme for eksempel en nybakt mammas hjerte.

plumpy nut

Dette isbjørnsmykket er en favoritt hos meg, og det fåes kjøpt fra WWF. Jeg elsker miksen av bling-bling og et godt formål :)

Isbjrnsmykke

En t-skjorte hvor det står “Hotter than I should be”, til han og henne. Man må vel ha litt humor til tross for at vi er på kanten av en global katastrofe, må vi ikke? ;)

hotter

Tenker du på å kjøpe kosedyr til barn, barnebarn, nevøer, nieser, fettere eller kusiner i år? I nettbutikken til WWF har de mange forskjellige nydelige og myke kosedyr som definitivt vil bli satt pris på. Også støtter du selvfølgelig en flott organisasjon i samme slengen :)

Nesehorn

…og dette ble veldig mye alvor for en stakkars useriøs Ferox, så da må jeg jo slenge ved denne fantastiske gaveideen. Vis kvinnen i ditt liv at hun er spesiell ved å gi henne dette enestående smykket, “Pearl Necklace”. Ifølge produsenten er det en “physical reminder of a fleeting moment of pleasure”. Any takers? ;)

pearl necklace

Tips oss hvis dette innlegget er upassende