Jeg hater folk som ikke sier fra om at noe plager dem med en gang, men som lever med det så lenge de holder ut helt til de plutselig eksploderer!

Naboen min er kjempesur og har akkurat ringt og kjeftet på meg fordi det har kommet bråk fra leiligheten min på fredag da jeg hadde fest. “Høye skrik, vurderte å ringe politiet bla bla bla. Prøvde å ringe på fredag, men fikk ikke noe svar. Hvis ikke vi får tak i noen blir vi nødt til å ringe huseieren bla bla. Dette har skjedd tidligere også, og sånn kan man ikke oppføre seg, det skal være stille etter klokka elleve bla bla bla kjeft kjeft kjeft”

Fint det, men ingen ringte meg på fredag, og ingen har nevnt noe om denne tidligere hendelsen, selv om jeg har snakket med henne og andre naboer flere ganger i det siste. Jeg har faktisk spurt om naboene ved siden av har hørt noe bråk når jeg har hatt folk her, og det har de ikke, til tross for at de bor mye nærmere enn henne. Jeg har også sagt flere ganger at folk bare må si fra hvis det er noe slikt. Naboene ved siden av har tross alt et lite barn, så jeg har full forståelse for at de kanskje har enda større behov for ro om kveldene enn andre. Og jeg vet selv at det er plagsomt med bråk, så jeg blir bare glad for det om noen sier fra framfor å holde det inne.

Det gjorde altså ikke denne dama. Jeg skjønner det ikke, går det ikke ann å si fra på en høflig måte når man sier noe sånt første gangen?! Jeg skjønner at man blir sur om man må gjenta noe mange ganger, men dette er tross alt første gangen jeg hører noe. Og det er faktisk gått flere dager siden hendelsen også, så det er jo lite jeg kan gjøre med akkurat det nå.

Jeg ønsker ikke å plage andre, og jeg hadde lett roet ned situasjonen og lukket vinduene hvis noen hadde kommet/ringt og sagt at det var bråkete. Hvis det er ille så si fra!

funny-pictures-this-cat-disapproves-of-your-party

Tips oss hvis dette innlegget er upassende