Er det dårlig gjort av meg å skrive ting som potensielt kan såre dem som leser bloggen min? Når jeg ikke med vitende vilje har fortalt dem om bloggen?

Så vidt jeg vet leser han ikke bloggen lenger. Ihvertfall ikke om han ikke har funnet en måte å lure Google Analytics på. Som han kanskje har, han er da datagutt tross alt. Kanskje det går ann, hva vet jeg. Og selv om han ikke har lest den på månedsvis, så betyr ikke det at han ikke stikker innom den i morgen eller neste uke eller om et halvt år.

Men er jeg ansvarlig for det? Må jeg da ta hensyn til han ved å ikke skrive potensielt sårende ting her? Dette er tross alt min blogg hvor jeg skriver relativt fritt hva jeg vil. Jeg vil ikke sensurere meg selv i all evighet, men jeg vil ikke være helt hensynsløs heller.

——————————————————————————————————————————————-

Litt gammelt det der, skrev det for litt siden. Men det er forsåvidt like aktuelt i dag, kanskje enda mer i og med at det er flere mennesker det gjelder. Og jeg vet fortsatt ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg vil jo veldig gjerne få tankene mine ut her, det er jo tross alt det bloggen er til. Store stygge ting virker liksom ikke så store og stygge når man forteller dem til noen, og hvis jeg ikke vil fortelle dem til “ordentlige” mennesker i livet mitt, så kan jeg jo fortelle dem til “virtuelle” mennesker. Men nå er den muligheten veldig begrenset også.

Alt var så mye lettere da Ferox bare var ett i mengden av anonyme navn på nettet.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende