Det skjedde igjen. Charlie kom seg løs. Det vil si, jeg var en idiot igjen. En idiot som måtte sitte oppe og håpe og vente andre natt på rad. I et forsøk på å være litt smartere enn natten før hadde jeg prøvd å sperre sprekken under kjøleskapet, så hun ikke skulle klare å gjemme seg under der hvis hun skulle komme ut fra under oppvaskmaskinen.

Da klokka ble halv tre og jeg hadde sittet og forbannet meg selv og hamsteren om hverandre i omtrent tre timer, gav jeg opp og gikk og la meg. I femtiden foretok jeg en sjekk av kjøkkenet og etter å ha sett at hun ikke en gang hadde kommet fram i det hele tatt (paprikabiten foran “inngangen” til gjemmestedet hennes var urørt), forbannet jeg meg selv litt til før jeg tuslet i halvsøvne tilbake til senga.

Klokka halv ni ringte alarmen, og jeg stod opp uten håp og ganske fortvilet ettersom jeg skulle bort i to dager, og jeg hadde definitivt ikke lyst til å dra fra henne uten å ha oversikt over hvor hun var og at alt gikk bra. Men i det sekundet jeg gikk inn på kjøkkenet kunne jeg se at hun hadde vært aktiv der de siste tre timene..

Hun var tydeligvis ikke helt enig i at hun skal holde seg vekk fra kjøleskapet, og hadde gjort det veldig klart ved å rasere det jeg hadde fyllt sprekken under kjøleskapet med.

IMG_5567scaled

Ikke helt fornøyd med blokkering av kjøleskapet, nei..

Jeg hadde satt opp den samme bøttefella som natten før, og håpet på at hun ville tumle oppi. Og mest av alt håpet jeg at hun ikke ville innse at hun faktisk kan klare å hoppe ut igjen hvis hun prøver.

IMG_5565scaled

En “trapp” med små paprikabiter som leder opp til kanten av bøtta. I bøtta er det en stor bit med paprika og en klut til å dempe fallet/lage rede.

Og sannelig om ikke alle mine håp og drømmer gikk i oppfyllelse, da jeg kikket oppi bøtta lå hun der og skulte på meg med et blikk som så fryktelig ut som et typisk “hvordan kunne du?!”-blikk.

IMG_5564scaled

Ett stykk fornærmet hamsterjente.

Så hun fikk til slutt spist og drukket, og sovet i sin egen “seng”, og jeg fikk reist avgårde vel vitende om at hun hadde det fint og at kjøkkenet var trygt :)

IMG_5566scaled

Tilbake hjemme etter nok en natt med ablegøyer.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende