Så hvorfor ikke bare si det rett ut om man vet om bloggen?

Hvorfor kan den ikke bare få være i fred? Jeg er ikke interessert i at folk jeg kjenner skal lese den, ihvertfall ikke folk jeg ikke har invitert inn selv. Når man blir kjent med folk så filtrerer man ut det man ikke vil fortelle dem om med en gang. Da går det ann å holde ting for seg selv.

Men her inne så ligger jo sjela mi ute så folk kan se alle de sidene ved meg som jeg ikke har lyst til å vise med en gang. Og det blir vanvittig urettferdig når folk som du såvidt kjenner vet ting om deg som du ikke engang har fortalt dine beste venner. I tillegg er det veldig stort rom for feiltolkning her, for ikke å snakke om at det stopper meg fra å kunne uttryke meg fritt i framtiden. Jeg vil dømmes for den jeg er i virkeligheten, ikke for de tankene og sidene ved meg som ligger her ute. Vil du bli kjent med meg, så er det å lese ting her inne en dårlig idé.

Så hvis du vet om bloggen, så får du ihvertfall ha baller nok til å si det, jeg er ikke keen på folk som “sniker seg inn bakdøra” inn i hodet mitt.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende