Siden det ble slutt har vi begge hatt sex med andre, men ingen av oss har hatt spesielt gode opplevelser. Han har fortalt meg at han har hatt sex med en jente, og jeg har fortalt han om mine opplevelser på den fronten.

Jeg mener at det er viktig å være åpen om sånt, for jeg vil ikke at han skal tro at jeg skjuler noe. Derfor har jeg svart på alle spørsmålene hans. Og det har ikke vært få av dem. Til tross for at han påstår at han ikke vil vite noe. Så da vet han alt, bare kanskje ikke ned i de minste detaljene selvfølgelig.

Men han derimot, nekter å fortelle noe som helst! Det eneste jeg vet er at denne jenta er i hans ytre vennekrets så de treffes noen ganger. Det er alt! Jeg blir gal! Han sier han ikke vil si noe fordi han selv ikke vil vite noe om hva jeg har gjort! Selv om han har spurt masse og vet alt! Så jeg går bare og forestiller meg alt mulig rart, hver gang jeg hører at han har vært i bursdagsfest for en jente, hver gang jeg ser en jente skrive på veggen hans på Facebook, hver gang han er tagget i et bilde med en jente.. Jeg vet jo ikke hvem det er, så i stedet for å bli gal når jeg hører navnet hennes, så blir jeg gal når jeg hører et hvilket som helst jentenavn! Er ikke akkurat så mye bedre!

Synes det er vanvittig urettferdig! I det aller aller minste vil jeg vite hvem det er. Da slipper jeg å gå og tenke og bli gal over dette. I tillegg vil jeg gjerne vite når det skjedde og hvor det skjedde. Er ikke så digg å ligge i senga hans og tenke at her var det sikkert en annen jente. Forestille seg det. Ugh. Hadde vært fint å få det bekreftet/avkreftet.

Men jeg kan jo ikke gjøre noe med det. Gutten nekter totalt å snakke om det. Kjenner jeg blir dødssur/kjempelei meg hver gang jeg tenker på det. Det er så utrolig urettferdig…!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende