Dette er en ting jeg har tenkt på lenge, og jeg kommer ikke noe særlig nærmere et svar.

Jeg kan se hvorfor kvinner liker menn, jeg er da tross alt hunkjønn selv. Menn kan være søte, snille, morsomme, omtenksomme.. De fleste damer drømmer jo om en mann som gjør søte små ting for henne som å gi henne blomster, tappe et bad, sette på litt søt musikk og kose på sofaen, kjøre henne steder, lage mat til henne, spandere hyggelige ting osv. Det er ikke noe vanskelig for meg å se for meg ting som en mann kan gjøre for en dame som kan få henne til å forelske seg mer i han.

Men omvendt, derimot, så kan jeg ikke helt se for meg hva som får menn til å like kvinner. I dette innlegget ser jeg helt bort fra sex og utseende, man kan jo ikke akkurat basere et forhold bare på det og forvente stor suksess. Så hva er det egentlig kvinner gjør som får menn til å like akkurat dem bedre enn andre damer? Når menn tenker på sin utkårede, hva er det akkurat ved henne som gjør at han har valgt henne framfor alle andre? Selvsagt kan kvinner også gjøre sånne søte ting som jeg nevnte i avsnittet over, men etter min erfaring er ikke det egentlig ting menn bryr seg så mye om, det er ikke akkurat noe av det som får han til å tenke at “hun her er den perfekte dame for meg”. Så hva i all verden er det? Selvfølgelig spiller utseende og sex en rolle, men jeg nekter å tro at det er alt menn ser etter.

Jeg tror at en ting menn setter pris på er en dame som er der og stiller opp og støtter han når ting går galt eller er vanskelig, men hva med når ting går bra? Når det ikke er store problemer og vanskeligheter, hva gjør at menn faller dypt for kvinner?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende