Så kom den hit også, med hilsner fra nydelige Vana og vår kjære Trutemunn (tror jeg?).

Kreativaward

Med denne Award’en følger det også en utfordring:

 1. Kopier Award’en på bloggen din (kopier den ved å klikke på bildet og lagre den, helst i mappen for dine bilder).
 2. Link til personen som ga deg Award’en.
 3. Fortell 7 interessante fakta om deg selv.
 4. Velg 7 andre bloggere som du sender Award’en videre til.
 5. Link til deres blogger.
 6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres, så de får vite om Award’en.

Så da var det bare å sette i gang! Hmm.. ting som folk kanskje ikke vet.. Ok, gjør et forsøk :)

 1. Jeg er vegetarianer, og har vært det i snart 7 år :)
 2. Jeg forteller veldig sjelden folk hvor mange sexpartnere jeg har hatt, de fleste tror ikke på meg når jeg sier det uansett! (dere får trekke de konklusjonene dere selv vil fra den ;) )
 3. I skrivende stund har jeg influensa for fjerde gang siden september! Visste ikke at det gikk ann en gang! En av gangene var riktigok bivirkninger fra svineinfluensavaksinen, men det gjør vel egentlig bare de andre enda rarere siden jeg da må ha hatt sesonginfluensa tre ganger i år(?)..
 4. Jeg kan være veldig flørtete uten å tenke over det, og jeg vet det sjelden selv når jeg flørter med noen. Derfor sender jeg noen ganger ut litt uheldige signaler som jeg ikke mener å sende, og dette har fått meg i trøbbel ved mange anledninger!
 5. Jeg synger så og si alltid i dusjen! Har en egen spilleliste jeg alltid setter på på laptopen. Men får veldig noia, så dekker alltid til webcam’et, selv om jeg vet godt at det ikke er på :P
 6. Et av mine beste minner er fra en lang reise jeg var på i høst. Jeg og noen venner gikk ut på byen kvelden før bursdagen min, og da klubben stengte dro vi og tente bål på stranda. Der satt vi og prata og spilte gitar til sola sto opp, og ved soloppgang mens de siste restene av bålet falmet, strippet noen av oss ned til undertøyet og la oss i det varme (27 grader!) vannet og så på soloppgangen :) Beste starten på en bursdag jeg noen gang har hatt!
 7. Når det gjelder seksuelle fantasier så har jeg gjort det meste jeg er nysgjerrig på, men jeg har fortsatt et par ting til gode, for eksempel å bli med i mile high club ;)

Og nå som denne award’en har gått sin gang her en stund så dropper jeg å nominere nye til dette, regner med at de fleste bare er takknemmelige for det ;)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende