Jeg ble medlem i et treningssenter i dag! Og jeg har trent! Det er store saker, jeg er nemlig tidenes sofagris og det er veldig ulikt meg :P

Men da jeg gikk inn for å trene kjente jeg meg plutselig litt alene og usikker. Det var så rart å trene uten Eksen. Jeg har nemlig vært medlem på et treningssenter før, og da trente jeg alltid med han, vi gikk regelmessig i et par måneder i fjor fram til det ble slutt mellom oss. Jeg hadde ikke tenkt så mye på det, men minnet kom plutselig tilbake, og jeg savnet den fine tiden vi hadde sammen når vi trente.

Da jeg kom hjem luktet det stekt løk i oppgangen i blokka her jeg bor. Da vi bodde sammen spiste vi burgere innimellom, dvs. jeg spiste vegetarburgere og han spiste “normale” burgere. Problemet var at når man stekte burgerne hans luktet det noe voldsomt stekt løk. Ikke bare litt, det var sånn som satte seg skikkelig i klærne og håret og rundt i huset. Jeg hatet det, og prøvde så godt jeg kunne å friste med andre ideer om han ville ha de til middag! Og nå, når jeg luktet det i oppgangen måtte jeg nesten stoppe opp og kjenne litt på det. Er det ikke rart at følelser kan ta en skikkelig u-sving sånn når ting forandrer seg?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende