Er det noe jeg ikke har fått med meg? Hva er det med folk i forhold som får dem til å tro at dersom du er singel så er det ikke ditt eget valg?

Storesøster er gift. Veldig lykkelig gift. Da hun var på restaurant med mannen sin i forrige uke fikk de champagne på huset fordi de så så lykkelige og nyforelskede ut. Hun vet også bedre enn noen andre jeg kjenner hvordan situasjonen er mellom meg og Eksen (men hun vet absolutt ikke alt), så hun burde iallefall vite at jeg trenger litt tid for meg selv til å tenke gjennom ting.

Det siste jeg vil ha er noe nytt forhold nå.

Allikevel fikk jeg nettopp en telefon fra henne hvor hun ba meg på middag hjemme hos dem neste uke. Jeg takket ja med en gang, pleier ofte å være hos dem for å hilse på og for å være med nevøen min. Så viste det seg at hun “tilfeldigvis” også hadde invitert Franskmannen som er en venn av mannen til Storesøster. Franskmannen har jeg aldri skikkelig møtt, men hun har snakket voldsomt mye om han den siste uka, som om hun prøvde å “selge” han til meg. Han er så utrolig snill, veldig søt blablabla. Jeg skjønte jo hvor hun ville med dette pratet, men jeg hadde aldri trodd at hun ville gå så langt.

Så nå, om nøyaktig en uke, skal jeg tydeligvis på en skikkelig ukomfortabel set-up blind date. Tusen takk for den Storesøs!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende