Med mye fokus på hår og spesielt mangelen av det i de siste dagene, kom jeg på noe som skjedde for et par år siden.

Det var bursdagen til Eksen, og vi var en helg i London for å feire. For å ha det litt gøy tok jeg han med på Ann Summers og ba han om å finne et antrekk han ville jeg skulle kjøpe til senere på kvelden. Han sa han likte et stuepikekostyme og et sykepleierkostyme, så jeg sendte han ut for å vente utenfor så han ikke kunne se hvilket det ble. Valget falt på sykepleier, og som en liten overraskelse kjøpte jeg også “medisin” i form av tingle glidemiddel. Hvis du ikke har prøvd det, så inneholder det mentol eller noe slikt, så det skaper en artig kilende følelse.

Kvelden kom, og når vi var tilbake på hotellet skiftet jeg om til kostymet mitt og inntok rollen som sykepleier for denne veldig veldig syke pasienten min. Smådetaljene videre skal jeg overlate til fantasien, men jeg fikk nå brukt overaskelsen jeg kjøpte, selv om jeg syntes han ble litt vel overrasket. Reaksjonen kanskje var litt annerledes enn jeg hadde forestilt meg, men jeg kunne ikke plassere det helt, så jeg tenkte at det sikkert var ingenting og lot ikke det stoppe meg.

Først etterpå kom forklaringen: mannen hadde, full av forventning, fikset på pornopungen like før for å forberede til lek, noe som resulterte i at mentolen hadde svidd som et lite helvete! Det var jo litt imot min hensikt, men jeg må jo le litt av det i ettertid :D Han forklarte at han hadde latet som ingenting så jeg ikke skulle stoppe mine fantastiske skuespillerprestasjoner siden han koste seg veldig med det ;)

Jaja, han fikk jo nyte ordentlig sponge bath fra en uskikkelig sykepleier også da, når jeg fjernet det som var igjen av glidemiddelet! :P

Tips oss hvis dette innlegget er upassende