Det har vært en travel uke nå som jeg skal avslutte jobben og forberede til både tur til eksen og studiestart på en gang!

Det største som har skjedd denne uka er at jeg har gått fra å være blond til å være ganske mørk brunette, og jeg må si jeg er veldig fornøyd! Det er jo alltid litt skummelt å legge livet sitt i hendene til noen andre (ja nesten da, føles jo litt sånn! ;) ), men frisøren min var kjempeflink og forstod akkurat hva jeg mente da jeg forklarte hvordan jeg ville ha fargen. Så nå får jeg litt sjokk hver gang jeg går forbi et speil, har ikke blitt helt vant til det enda, men det er moro med forandring :)

Forandring har det også vært i underetasjen, jeg var og tok brasiliansk voksing for første gang i går, og jeg må si det gikk utrolig mye bedre enn jeg trodde! Ja, det er litt vondt, men hun som gjorde det var kjempeflink både til å få det fort unnagjort og til å få meg til å føle meg så komfortabel som mulig, så det var definitivt ikke så ille. Må takke Nymph for tipset der, skal nok tilbake igjen ja! :)

Så nå gjenstår det fortsatt å finne denne kjolen min, har ikke hatt tid til å se noe særlig, så skal se om jeg får ordnet noe i morgen. Spennende dager for tiden :D

Tips oss hvis dette innlegget er upassende