Det er nesten seks måneder siden Eksen gikk fra kjæreste og samboer til eks. Et halvt år.

Jeg leste rundt den tiden at det i gjennomsnitt tar like lenge i måneder å komme seg over et forhold som forholdet har vart i år. Forholdet vårt hadde vart i fire, nesten fem år, så det vil si at i teorien skulle livet være tilbake til normalen for oss etter fem måneder.

På den tiden kunne jeg ikke forestille meg at jeg noen gang ville komme meg over denne mannen som for meg representerte trygghet, kjærlighet og som var en kjempedel av livet mitt slik jeg kjente til det. Men samtidig så visste den mer fornuftige og logiske delen av meg at tiden faktisk leger utrolig godt, så jeg antok at jeg antageligvis ville føle ting annerledes når jeg fikk litt avstand til ting.

Vi var veldig knyttet til hverandre, så jeg tenkte at siden dette gjennomsnittet på fem måneder gjelder parforhold generelt, så ville det kanskje ta litt lenger for oss. Men nå er jeg her, seks måneder ut i singellivet, og jeg klarer ikke å komme meg framover. Noen ganger vil jeg bare mest av alt fortelle han at jeg fortsatt elsker han og at ejg vil at vi skal gjøre et forsøk til. Jeg kan virkelig ikke se for meg et forhold med noen andre. Det har vært muligheter, og jeg har virkelig forsøkt å slippe andre inn for å distrahere, men jeg blir bare ikke forelsket. Jeg kan flørte, jeg kan leve singellivet, men det er bare ingen sommerfugler, ingen følelser. Og det kjennes alltid som om jeg er utro mot han. Jeg føler det virkelig ikke som at jeg er singel.

Jeg prøver å fortelle meg selv at det bare kommer til å ta mer tid, men jeg kan virkelig ikke forestille meg at ting kan føles annerleses. Jeg føler ikke at jeg beveger meg framover, og en del av meg er ikke så sikker på om jeg vil bevege meg framover. Det er nesten så jeg holder fast i følelsene for han som et slags varmt og trygt sikkerhetsnett. Jeg kjenner jo ikke til stort annet. Kanskje det jeg trenger er å dytte meg selv framover? Men hvordan i all verden gjør man det?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende